Névtelen 2-02

 A Tisvol az aluminium alvázas félpótkocsik piacán, vezető poziciót ért el a magas minőséggel, a tartóssággal és az értékállósággal.

“T Exellence” egy gondolkodásmód, ami versenyképessé tesz minket a piacon, és ez által az ügyfeleink részére hozzáadott értéket teremtünk. Filozófiánk alapján, különböző területeken különböző eljárásokkal építjük tudásunkat.

rdi-logo

R+D+i

technologiai-folyamatok-logo

TECHNOLÓGIAI FOLYAMATOK

Minoseg-logo

MINŐSÉG

Egyedi-gyarta-logo

EGYEDI GYÁRTÁS

Legkönyebb a piacon

A súly a legfontosabb a vevőinknek, és ebben a Tisvol, az élen jár! Ezért mi rengeteg energiát használtunk el a könyebb, és tartósabb járművek létrehozásakkor. Ime néhány példa:

– 25m3 jármű 4550kg-tól.
– 40m3 jármű 4990kg-tól
– 55m3 jármű 5590kg-tól

Automata hegesztő berendezés, CNC technologiával

Tistvol gyártósorokon a hegesztések 85%-a automata hegesztőberendezésekkel történik. Ezálltal tudjuk biztosítani a minőséget és az elkészülési időt. A hegesztő gép parkunk 3 és 5 tengelyes robotokból áll, a legmodernebb CNC technológia alkalmazásaival.

Legmagasabb minőségű alapanyagok

Mi a legmagasabb minőségű alumínium anyagokat használjuk. Az alapanyaghoz hozzáadjuk az erőt, és az esztétikát, ezáltal tudunk egyediek lenni minden szinten. Összességében a felhasznált anyagok kiváló tulajdonságokat és végtelen lehetőségeket kínálnak.

Széles választék, és opcionális összetevők

Több mint 10 000 legyártott jármű születtett gyárunkban, ezáltal sok éves tapasztalat az egyedi járművek megalkotásában, és nagy választék az opcionális lehetőségek közzül.

Kérem válasszon az alábbi iparágak közül! 

null

ÉPÍTŐIPAR ÉS ÚTÉPÍTÉS

ÉPÍTŐIPAR ÉS ÚTÉPÍTÉS

HU 25
Alumínium billencsek

null

ÉPÍTŐIPAR ÉS MEZŐGAZDASÁG

ÉPÍTŐIPAR ÉS MEZŐGAZDASÁG

HU 40
Alumínium billencsek

null

MEZŐGAZDASÁG ÉS RAKLAPOS ÁRÚK

MEZŐGAZDASÁG ÉS RAKLAPOS ÁRÚK

HU 55
Alumínium billencsek

null

FAIPAR, HULLADÉKSZÁLLÍTÁS, SPEDÍCIÓS FELADATOK

FAIPAR, HULLADÉKSZÁLLÍTÁS, SPEDÍCIÓS FELADATOK

MF típusú
Alumínium billencsek

A gyár tulajdonosai a minőséget és a praktikus használatot tartják elsődleges célnak. Kiemelkedő az egyedi megjelenés és a termék minőségi kidolgozása. Évek óta rendszeresen piacvezetők Spanyolországban, 65%-os részesedést értek el a billenős pótkocsik piacán. Ez azt jelenti, hogy 100 pótkocsiból 65 TISVOL pótkocsi! A termelés egy részét külföldi megrendelők számára exportálják. Portugália, Franciaország, Belgium és Olaszország a felvevő piac. A pótkocsik minőségét tükrözi a gyár tulajdonosainak határozata: 5 év gyári garancia a termékeikre! (A versenytársak egy év garanciával értékesítik termékeiket.)

2014-ben a TISVOL pótkocsigyár tulajdonosai felhatalmazták az OPTITRAILER GROUP Kft-t, a termékek magyarországi bevezetésére. 2018 év végéig közel 200 db TISVOL pótkocsi megbízhatóan végzi a szállitmányozási feladatokat, a tulajdonosok maximális elégedettsége mellett. Visszajelzések alapján a TISVOL termékek prémium kategóriába sorolhatóak, a minőséget támasztja alá az 5 év garancia idő! 5 év garancia egyedülálló a piacon! További előnyként lehet említeni a mérsékelt árakat, a viszonylag rövid szállítási határidőt.

Kattintson a képre a videó elindításáért!

Prospektusok

 Mezőgazdasági és raklapos áruk

Építőipar és útépítés

Mozgópadlós pótkocsik

Galéria

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[/vc_column][/vc_row]

SZIKSZAI ISTVÁN

+36 30 4 666 444

szikszai@optitrailer.com

FARAGÓ BALÁZS

+36 70 771 1600

balazs.farago@optitrailer.com

BAJKAI ZSOLT

+36 30 242 87 24

zsolt.bajkai@optitrailer.com

Név

E-mail cím

Telefonszám

Tárgy

Üzenet

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.