HORGOS KONTÉNEREMELŐK

3.000 kg – 30.000 kg

A JIMECA horgos felépítményei és különböző kialakítású konténerei, biztonságos és könnyen használható logisztikai megoldásokat kínálnak, amelyek a legkülönfélébb területeken alkalmazhatók: városi hulladékgazdálkodás, szelektív pontok és újrahasznosítási konténerek, erdőhulladék, mezőgazdasági munkák, hulladéktároló, építkezési törmelék… Mindezen környezetekben megfigyelhetjük a sokoldalú hook-lift berendezések valamint a különböző konténerek sokoldalúságát, biztosítva mindenkori megbízhatóságukat, és a hosszú távú gazdaságos üzemeltetésüket.

A JIMECA biztosítja a spanyolországi felhasználók 70%-ának az ipari horgos felépítményeket, valamint termelésének 95%-a a világ számos országában megtalálható, mint Franciaország, Írország, Hollandia, Anglia, Brazília, Chile, Kolumbia, Németország, Portugália, Románia stb. A JIMECA hook-lift felépítmények a különböző horgos konténerekhez bármilyen méretben és kialakításban megtalálhatóak, amelyek különböző tehergépjármű-modellekhez illeszkednek a kívánt feladatok szerint.

A JIMECA termékek magas versenyképességének alapja egyszerű: a különböző modelleket, valamint a gyártáshoz szükséges egyéb komponensek többségét a cég létesítményeiben gyártják: a fémlemezek vágásától a festésig. Ez a stratégia növeli a gyártási folyamat stabilitását és nagyobb költségkontrollt tesz lehetővé.

Komplett megoldás

A tervezőasztaltól a visszavásárlásig Ügyfeleinkre koncentrálunk!

Biztosíthatjuk az alvázat, telepítjük a konténeremelőt, és a munkafolyamatokhoz igazított konténereket.

Sokszínűség

DIN 30722

szabvány szerint gyártott konténereink használata során, lehetősége van különböző teherbírású horgos emelőinkkel ugyanazt a konténert mozgatni. A munkaeszközök és konténerek a helyszínen maradnak, így a szállítójármű több munkahelyszínt kiszolgálhat

Rugalmasság

Legyen szó szállítóplatformokról,

alacsony vagy magas oldalfalú sitt-szállító konténerekről, speciális folyadékszállító, hűtős vagy raktárkonténerekről – mi készen állunk ezek átadására.

Horgos konténeremelőink

A JIMECA által gyártott horgos konténerszállítókat a piac a legegyszerűbb szerkezetűnek ismeri el.

A JIMECA horgos konténeremelőknél a tervezés és az üzemeltetés egyszerűsége kiemelkedő prioritás. Egyetlen járművel a gépkocsivezető a fülke elhagyása nélkül berakodhat, kirakodhat, vagy cserélheti a különböző konténereket. Ezáltal növelhető a hatékonyság és termelékenység, miközben csökken a működési és a karbantartási költség.

Felhasználás

Speciális félpótkocsi választék, horgos konténeremelő felépítménnyel.

2-3 tengelyes kialakítás, 7-9 m hosszú konténer, akár 48 m3 űrtartalommal. Egy jármű, korlátlan felhasználásra!

 • hulladék tömörítők
 • tartálykonténerek
 • faipari hulladék tárolók
 • állati eredetű hulladék konténerek INOX
 • gépszállító platformok
 • építőipari konténerek
 • hadi anyagszállító konténerek. stb

Tulajdonságok

Robosztus

 • ellenáll a káros hatásoknak
 • egyszerű kezelhetőség
 • gondozásmentes
 • korlátlan felhasználhatóság