Röviden a Jimeca cégről

A JIMECA horgos felépítményei és különböző kialakítású konténerei, biztonságos és könnyen használható logisztikai megoldásokat kínálnak, amelyek a legkülönfélébb területeken alkalmazhatók: városi hulladékgazdálkodás, szelektív pontok és újrahasznosítási konténerek, erdőhulladék, mezőgazdasági munkák, hulladéktároló, építkezési törmelék… Mindezen környezetekben megfigyelhetjük a sokoldalú hooklift berendezések valamint a különböző konténerek sokoldalúságát, biztosítva mindenkori megbízhatóságukat, és a hosszú távú gazdaságos üzemeltetésüket.

 

A JIMECA biztosítja a spanyolországi felhasználók 70% -ának az ipari horgos felépítményeket, valamint termelésének 95%-a a világ számos országában megtalálható, mint Franciaország, Írország, Hollandia, Anglia, Brazília, Chile, Kolumbia, Németország, Portugália, Románia stb. A JIMECA hooklift felépítmények a különböző horgoskonténerekhez bármilyen méretben és kialakításban megtalálhatóak, amelyek különböző tehergépjármű-modellekhez illeszkedik a kívánt feladatok szerint.

Homokfúvás

Oxy vágás és plazma

Hegesztő robot

Digitális vezérlésű szalagfűrész

Hajlító robot

Hegesztő

Festés

Numerikus vezérlésű hajtókar

A JIMECA termékek magas versenyképességének alapja egyszerű: a különböző modelleket, valamint a gyártáshoz szükséges egyéb komponensek többségét a cég létesítményeiben gyártják: a fémlemezek vágásától a festésig. Ez a stratégia növeli a gyártási folyamat stabilitását és nagyobb költség-kontrollt tesz lehetővé.

 

Hasonlóképpen műszaki részlegünk elvégzi a jármű előzetes vizsgálatát, amelyben a multi-horoglift összeszerelését és a kompatibilitását ellenörzi majd a modellekre felépíti. Elemezzük a később végrehajtandó különböző módosításokat, és tanácsot adunk az ügyfélnek a teljesítmény és a minőség javítására. A felépítmény testreszabásának lehetősége sok szempontból sokoldalúságot kölcsönöz a JIMECA termékeknek: alkalmazkodni tudunk az Ön igényeihez, többféle horogkialakítást opcióként kínálunk olyan lehetőségeket, mint például a hidraulikus torony, a magasságállítás (hidraulikus kampó), a görgők , hidraulikus rögzítők stb.

Méretek

Horgos konténer emelők

JIMECA álltal gyártott görgős multi-hookliftek használata, ürítéskor és rakodáskor a konténerek hosszanti mozgatásának köszönhetően, a piacon a legmegbízhatóbb és legegyszerűbben kezelhető  multi-liftnek ismerik el a felhasználók.

A tartókar pozícióját rámpákra és / vagy pótkocsikra módosíthatja, ha a rakodó karját a terhelésnél is fel lehet húzni és visszahúzni a gyűjtő- és elhelyezési helyzetben.

Munka közben a horogkar nyújtható-rövidíthető akár terhelt konténer esetében is, így változtathatjuk pozicióját az alvázon, vagy a pótkocsin.

A multi-hooklift működtetését a kabinban elhelyezett vezérlő panel segítségével is tudjuk vezérelni. (opció)

Speciális acél ötvözetet használnak a gyártás folyamán, ami lehetővé teszi számunkra, a kedvező önsúlyt és a hosszú élettartamot.  A speciális elemek, mint a horog és a görgők, öntöttvasból készülnek, ami kiváló mechanikai tulajdonságokkal bír, nagyobb kopásállóságot biztosítva, ami hosszabbítja a berendezés üzemidejét.

Ezen eszközök karbantartása minimális, és szinte kizárólag a mozgó alkatrészek kenésére szolgál.

A rendszer rendelkezik az összes szükséges elemével, hogy megfeleljen az aktuális biztonsági előírásoknak, és adaptálható olyan szabványokhoz, mint a DIN 30722

Mezőgazdasági félpótkocsik​

A Jimeca mezőgazdasági pótkocsijaival a traktor többfunkciós járművé válik, mivel a pótkocsin különböző kialakítású felépítményel lehet szállítani: gépek, platformok, tartályok, erdőgazdálkodási hulladéktartályok stb.

Egyetlen pótkocsival Ön képes lesz arra, hogy rugalmasan kezelje a mezőgazdasági szektorhoz kapcsolódó elemek sokaságát, kihasználva a jármű felépítmények számos kialakítását.

Konténerek

Csak a JIMECA kínál átfogó megoldást az Ön igényeinek.

Alaposságunk vezetett bennünket ahhoz, hogy egy virágzó iparágat alakítsunk ki, amely a spanyol Hivatalos Ipari Minisztériumban szabadalmaztatott, saját formatervezési mintáink létrehozásán alapul, és amelyek rendelkeznek bevizsgált tömeg, és ürtartalom adatokkal.

Termékeink gyártása a vontatójárművek igényeihez igazodik. Termékeinken belül ajánljuk zárt tartályainkat, oldalnyitású felépítményeinket, konténereinket valamint hulladéktároló tartályainkat.

A felhasznált acéllemez típusa és anyagvastagsága igazodik a szállítandó termékek fajtáihoz, a konténerek méreteihez. A lemezek anyagminősége: SQ75GR.

Terhelhetőségi kapacizás: 3.000 kg, 8.000 kg, 10.000 kg, 12.000 kg, 14.000 kg, 16.000 kg, 20.000 kg, 25.000 kg és 30.000 kg.