A Tisvol az aluminium alvázas félpótkocsik piacán, vezető poziciót ért el a magas minőséggel, a tartóssággal és az értékállósággal.

“T Exellence” egy gondolkodásmód, ami versenyképessé tesz minket a piacon, és ez által az ügyfeleink részére hozzáadott értéket teremtünk. Filozófiánk alapján, különböző területeken különböző eljárásokkal építjük tudásunkat.

R+D+i

Legkönyebb a piacon

A súly a legfontosabb a vevőinknek, és ebben a Tisvol, az élen jár! Ezért mi rengeteg energiát használtunk el a könyebb, és tartósabb járművek létrehozásakkor. Ime néhány példa:

– 25m3 jármű 4550kg-tól.
– 40m3 jármű 4990kg-tól
– 55m3 jármű 5590kg-tól

TECHNOLÓGIAI FOLYAMATOK

Automata hegesztő berendezés, CNC technologiával

Tistvol gyártósorokon a hegesztések 85%-a automata hegesztőberendezésekkel történik. Ezálltal tudjuk biztosítani a minőséget és az elkészülési időt. A hegesztő gép parkunk 3 és 5 tengelyes robotokból áll, a legmodernebb CNC technológia alkalmazásaival.

MINŐSÉG

Legmagasabb minőségű alapanyagok

Mi a legmagasabb minőségű alumínium anyagokat használjuk. Az alapanyaghoz hozzáadjuk az erőt, és az esztétikát, ezáltal tudunk egyediek lenni minden szinten. Összességében a felhasznált anyagok kiváló tulajdonságokat és végtelen lehetőségeket kínálnak.

EGYEDI GYÁRTÁS

Széles választék, és opcionális összetevők

Több mint 10 000 legyártott jármű születtett gyárunkban, ezáltal sok éves tapasztalat az egyedi járművek megalkotásában, és nagy választék az opcionális lehetőségek közzül.

A gyár tulajdonosai a minőséget és a praktikus használatot tartják elsődleges célnak. Kiemelkedő az egyedi megjelenés és a termék minőségi kidolgozása. Évek óta rendszeresen piacvezetők Spanyolországban, 65%-os részesedést értek el a billenős pótkocsik piacán. Ez azt jelenti, hogy 100 pótkocsiból 65 TISVOL pótkocsi! A termelés egy részét külföldi megrendelők számára exportálják. Portugália, Franciaország, Belgium és Olaszország a felvevő piac. A pótkocsik minőségét tükrözi a gyár tulajdonosainak határozata: 5 év gyári garancia a termékeikre! 

 

2014-ben a TISVOL pótkocsigyár vezetősége megbízta az Optitrailer Group Kft-t -Szikszai István- vezetésével, hogy építse fel Közép-Kelet Európában a TISVOL pótkocsik piacát, valamint szerviz- és  értékesítési hálózatát. A termékek prémium kategóriába sorolhatóak,versenyképes árakkal. Az alapárban számos hasznos kiegészítő tartozik, szemben a versenytársakkal, akik jelentős összegeket kérnek az ügyfelektől az opciós kiegészítőkért. Tisztelt Érdeklődők! Kérem, forduljanak hozzánk bizalommal, ismerjék meg a TISVOL pótkocsikat.

TERRA

Szakértelem a talaj- és az aszfaltszállításnál

A Terra billenős járművek a legigényesebb munkákat végzik.

A Terrával egyetlen rakomány sem bizonyul túl nehéznek.

Erős, megbízható és biztonságos, a tökéletes társ az olyan igényes szállítmányokhoz, mint a kavics és az aszfalt.

Méretek

Kétféle lehetséges hossz a hozzá tartozó magassággal

8300 mm-es hossz 1400 mm-es magassággal vagy 8700 mm 1500 mm-es magassággal. A karosszériától függően a modellek ezen kombinációjával 25 és 30 m3 közti billenős jármű hozható létre.

Alváz

A sorozat szélessége 1400 mm

A Terra termékcsalád mind a billentés, mind pedig a vezetés során maximális stabilitást biztosít.

E külső hátfal

E-modell: a hátfal dőlésszöge 21º

A Terra termékcsaládban az E-modell hátfalának 21º-os dőlésszöge segíti a kirakodást. Vastagsága 4 mm és a sorozat legnagyobb átmérőjű HYVA179 munkahengerét tartalmazza, mely növeli a stabilitást a billenés során.

Karosszériák

3 lehetséges megoldás

A Terra termékcsalád 3 lehetséges karosszéria-megoldást kínál:
  • VR köríves karosszéria: Egyensúly az ellenállás és a fogyasztás között, mely elősegíti a lerakodást.
  • CC bordázott karosszéria: Bordázott karosszéria a nagy ellenállást igénylő, nehéz munkákhoz.
  • E30 panel: Azonos méret, nagyobb köbmélység és alacsonyabb fogyasztás.

Ajtók

Egy részből álló süllyesztett ajtó

A Terra termékcsaládban az egy részből álló, kiöntőnyílás nélküli süllyesztett ajtó az ideális megoldás. Ez a leghermetikusabban záródó ajtó, mely a beépített labirintusnak és a gumitömítés részére kialakított tárolóhelynek köszönhetően a legbiztonságosabb és leginkább vízzáró megoldás. Az ügyfeleink által nagyra értékelt másik opció a döntött ajtó, mely megkülönböztető személyiséget kölcsönöz az egységnek.

*Az ilyen nehéz munkáknál a láncos ajtózár a javasolt. Ez a legjobb, 100 %-os megbízhatóságot nyújtó megoldás, ahol a karbantartással sem kell törődni.

Ajtók felületkezelése

Döntött ajtó

Az ügyfeleink által nagyra értékelt másik opció a döntött ajtó, mely megkülönböztető személyiséget kölcsönöz az egységnek.

Ponyvák

Cramaro sínen csúszó ponyva

A sínen csúszó Cramaro ponyva nyújtja a legsokoldalúbb megoldást, mely nemcsak rugalmas, hanem könnyű is.

Lökhárítók

Minden rakományhoz tartozik egy megfelelő lökhárító

A Terra termékcsalád egyik fontos adottsága a felhajtható lökhárító. Ez a jellemző elősegíti az úthenger akadálymentes csatlakozását.

Továbbá a Tisvol rendelkezik automatikus aláfutásgátlóval azon kirakodási területekhez, ahol a kiszállás nem megengedett vagy amelyek megnehezítik a felhasználó mindennapi feladatát.

Vastagságok és megerősítések

A Tisvol számos lehetséges vastagságot kínál mind a padozat, mind az oldalfalak esetében

A padozat esetében 5,1 mm-től 10 mm-ig és az oldalfalaknál 3,3 mm-től 6 mm-ig. A nagyobb vastagság megnöveli a karosszéria élettartamát, de növeli a súlyát.

Kínálatunk ugyancsak tartalmaz a nagyobb elhasználódásnak kitett hátsó területekre való belső megerősítéseket, melyek mindig a legmagasabb minőségű alumíniumból készülnek: HK34.

Tengelyek

A Terra termékcsalád a SAF tengelyt off-road verzióval szereli fel.

A legjobb megoldás a nehéz és igényes munkákhoz. A hőleadást szolgáló dupla hűtési zóna a BI9 modell kerékagyában optimális belső hűtést és sokkal kisebb kopást biztosít.

INOX core

A legnehezebb és legdurvább rakományokhoz

Ennél a kiegészítőnél a billenős jármű alumíniumpadozata 3 mm-es vastagságú rozsdamentes acéllal kerül bevonásra. A rögzítési rendszer tartós és ellenálló egységet biztosít.

Aszfaltkivitel

Az acélból készült védőelemek védik a rugózási rendszer légrugóit.

A felhajtható sárvédő védi a jelzőlámpákat abban az esetben, amikor úthengert csatolnak a járműhöz. A magas, akár 200°C-ig alkalmas kék színű, különleges gumitömítés javítja a vízzárást.
Kétségtelen, hogy ez a legjobb kombináció a kemény útépítési munkákhoz.

Technológia a TERRA termékcsaládban

A sorozat tartalmazza a Smartboard rendszert,

mely kiegészítő információt nyújt többek között a megtett kilométerekről, a tengelyek terheléséről vagy a légrugózás működéséről.

Technológia kiegészítők

Kiegészítők nagy választéka

Nagy választékban állnak rendelkezésre olyan kiegészítők, melyek az Ön igényeihez igazítják a Terra termékcsaládot.

Külső felületkezelés

A vállalat arculata

A Tisvol járművek külső felületkezelése az Ön vállalati arculatát fogja tükrözni. Ezért a Terra termékcsaládban, akár fényezett, akár természetes a felületkezelés, a Tisvol félpótkocsik megjelenése első osztályú.
További információ a Tisvol fényezett és saját alumíniumból készült felületkezeléseiről

CERES

Sokoldalúság könnyű ömlesztett árukhoz és raklapokhoz

A minél több, annál jobb termékcsalád!

A leggazdaságosabb billenős

Egy nagyobb billenős jármű a nagyobb volumenű rakományhoz és alacsonyabb önsúly az optimálisabb és gazdaságosabb szállítás érdekében.

Méretek

A kétféle lehetséges hosszúság négyféle magassággal kombinálható:

11 600 mm-es és 11 600 mm-es hosszúság és 1900 mm-es, 2000 mm-es, 2100 mm-es és 2200 mm-es magasság. Rendelkezésre álló kapacitás: 50 m3 és 63 m3 között.

E30 paneles karosszéria

Maximális kapacitás

A Ceres termékcsalád maximális kapacitását a síkpaneles konfiguráció biztosítja. A legjobb választás a rakomány optimalizálására 2480 mm-es belső szélességgel, amely biztosítja a maximális mennyiséget és szükség esetén a raklapok kényelmes szállítását.

Panelek

Különböző panelek állnak rendelkezésre

Háromféle panel közül választhat: szabványos, megerősített és extrán megerősített.

E külső hátfal

Minden igényhez alkalmazkodik

A termékcsaládban lehetőséget van arra, hogy mind az E hagyományos ferde hátfalat, mind pedig a C egyenes hátfalat válassza, amely biztosítja a rakomány maximális kihasználását és lehetővé teszi, hogy a raklapokat akár a hátfalig berakja.

[További információ a Tisvol hátfalakról]

Belső ajtók

Univerzális két reteszes zárral és keresztrúddal

A Cereshez a két reteszes zárral és keresztrúddal ellátott univerzális ajtó a legmegfelelőbb, mivel kombinálja az ajtó könyv alakban, a ponyva levétele nélkül történő könnyed kinyitását a billenős lerakodás egyszerűségével.

[További információ a Tisvol ajtókról]

Választható kiegészítők az ajtókhoz

Kiöntőnyílások, zárak, aktuátorok, kiöntőcsatorna…

A Tisvol olyan választható kiegészítőket kínál, melyek teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően alakítják a Ceres járművet: két kiöntőnyílás a kétszárnyas ajtóra, kamrás zárak vagy a TSV-ből aktuátorokkal automatikusan működtetett zárak, különböző méretű kiöntők vagy csatornák és sok más.

Alváz

Maximális gazdaságosság

A legjobb megoldás a legnagyobb kapacitású járművekhez. Az 1400 mm széles alváz a Ceres termékcsalád lehető legstabilabb megoldása.

[További információ a Tisvol alvázról]

Ponyvák

Oldalponyva, a legjobb megoldás

A Ceres termékcsaládban az oldalponyva a legjobb megoldás. Egyesíti a biztonságos zárást és az extra magasság lehetőségét, amikor a rakomány sűrűsége alacsony és nagyobb helyre van szükség.

[További információ a Tisvol oldalsó ponyváról]

A karosszéria felépítése

Alsó profil sarokpánttal

A Ceres termékcsalád sarokpántos alsó profilja lehetővé teszi a raklapok berakását. Megkönnyíti a lerakodást és növeli az egység ellenállását.

Tengelyek

A maximális kapacitáshoz a legjobb gördülő egységre van szükség

Ezért a Ceres alapfelszerelése a SAF BI9 verziójú tengely, amely megerősített tengelytesttel és a Tisvol igényeinek megfelelő kialakítással rendelkezik.

Lerakodás

Kiöntő csatorna

A gabonafélék kiürítéséhez nélkülözhetetlen kiegészítő a kiöntőcsatorna, ahol lehetőség van hosszabbító tömlő csatlakoztatására az 1,5 méteres csatornához.

Technológiai kiegészítők

Elektronikus felfüggesztés

A Wabco ECAS elektronikus felfüggesztési rendszere. A légrugózás kezelése az EBS-ben található elektronikus modulból történik, amellyel a rendszer a sebesség függvényében szabályozza a felfüggesztés magasságát az üzemanyag-megtakarítás érdekében.

Technológia

Nem hiányozhat a Smartboard

A Ceres a Tisvol leggazdaságosabb termékcsaládja, amelyből nem hiányozhat a Smartboard.

Ez a kiegészítő értékes információt nyújt többek között a megtett kilométerekről, a tengelyek terheléséről vagy a légrugózás működéséről.

Technológiai kiegészítők

A Tisvol valamennyi technológiája a Ceres termékcsalád rendelkezésére áll

Optiturn optimális fordulás, ECAS elektronikus felfüggesztés… továbbá térfigyelő kamerák beépítése a raktérbe.

Külső felületkezelés

A fényezés a sík felületkezelésnél kiváló hirdetési felületként szolgál

A cég logójának feltüntetésével növelheti jelenlétét, miközben úton van a Ceres termékcsaláddal.

COROA

Az CERES prémium termékcsaládja

A Coroa technológia növeli a stabilitást, és ezáltal a legjobb billenési élményt biztosítja a legnagyobb járműveknek.

[Válassza a Coroa termékcsaládot]